Produsul Canticer Plus este un supliment ce poate fi administrat pe langa produsul de baza Canticer, pentru rezultate mai bune impotriva cancerului. Acest adjuvant cu formula imbunatatita ofera prin cele 5 ingrediente active – 150 mg de Turita Mare, 100 mg de Salvie, 100 mg de Astragalus, 100 mg de pulbere de Ginseng, 50 mg de Lemn Dulce – o cale de a distruge celulele bolnave, protejand mai intens organismul slabit. Aceste ingrediente din extracte de plante curata sangele, sunt antiinflamatoare, intaresc sistemul imunitar, grabesc procesul de vindecare, ajuta la refacerea tesuturilor si stimuleaza toate functiile organismului.

In cazul cancerului, produsul Canticer Plus lucreaza eficient ca supliment pentru distrugerea celulelor canceroase, prevenind inmultirea acestora. Adjuvantul de la Canticer protejeaza, insa, si ficatul, ajutand la regenerarea celulara a membranei hepatice. De asemenea, in cazul unui utilizator de o varsta inaintata, Canticer Plus lupta cu tarie impotriva afectiunilor cardiovasculare, dar si a afectiunilor maligne.

Fiind recomandat de medicii specialisti, produsul natural mai sus mentionat poate fi administrat odata cu tratamentele impuse de medic. Asta este posibil deoarece avantajele sale asupra sanatatii pacientilor suferinzi sunt dovedite.

Acest supliment natural are o actiune benefica si in cazul reglarii numarului de leucocite si al hemoglobinei. Ingredientele active ale produsului Canticer Plus sunt 100% naturale si benefice pentru organism.

Canticer Plus are o serie de beneficii importante de care merită ținut cont. Acest supliment alimentar contribuie la protejarea ficatului și accelerează regenerarea celulară a membranei hepatice. Odată administrat vă ajută să luptați contra afecțiunilor hepatice, cardiovasculare și maligne.

Ca și Canticer revitalizează organismul prin redobândirea echilibrului interior și prevenirea eventualelor complicații care ar putea apărea în parcursul ședințelor de chimioterapie, citostatice, radioterapie etc.

Acest supliment alimentar poate fi utilizat în paralel cu orice tratament, întrucât contribuie la ameliorarea efectelor adverse și face ca tratamentul să fie mai eficient, iar organismul să se recupereze mai ușor. De asemenea, combate depresia ce poate apărea pe parcusul tratamentului.

Mixul de plante din acest produs are o acțiune sinergică asupra sistemul digestiv, iar după primele săptămâni de la utilizare vă va reveni pofta de mâncare.

Produsul Canticer Plus functioneaza precum un calmant natural, ajutand la sporirea increderii in tratament a pacientului in cauza.

Cât timp luați Canticer Plus, este recomandat sa nu consumați foarte multe alimente picante, grase sau reci. În această perioadă și nu numai este indicat să vă odihniți mai mult, să mâncați sănătos, să fiți energici și să gândiți cât mai pozitiv posibil.